zondag 7 november 2010

Korenslag - het aftellen is begonnen!

Nog 3 nachtjes slapen!

Nog 3 nachtjes voor de koorleden van The Amsterdam Vocals in alle vroegte afreizen naar Hilversum. Nog 3 nachtjes tot we de twee koren ontmoeten die samen met ons die dag hun beste stembanden gaan voorzetten. Nog 3 nachtjes slapen voor we de hele dag in de studio zijn, wennen aan de zaal, de lichten, repeteren, ons in onze kleding hijsen en onze make-up en ons haar in orde brengen. Nog drie nachtjes slapen, de spanning stijgt, ik krijg spontaan de kriebels als ik er aan denk, je weet wel, nerveus en leuk tegelijk!

Alle bladmuziek en orkestbanden zijn binnen, we hebben gestudeerd en gerepeteerd en gaan daar nog een paar dagen mee door, tot alle noten en choreografieën er zo goed in zitten als we voor elkaar kunnen krijgen! Mailtjes over vervoer, publiek, kleding en weet-ik-wat-nog-meer vliegen over en weer.

Op de site van Korenslag staan inmiddels foto's van alle koren en ook op Twitter gonst het van de #korenslag tweets. Zojuist zag ik op tv de aankondiging voorbij komen, Korenslag begint weer, vanaf aanstaande zaterdag om 19.55 uur op Nederland 2!

Nog drie nachtjes slapen tot we voor het echie de studio betreden en voor een 600-koppig publiek, de jury en de camera's een feestje gaan bouwen en proberen een plekje in de halve finale te bemachtigen. Maar, dat is nog toekomstmuziek. Eerst gaan we nog 3 nachtjes slapen en aanstaande woensdag met een beetje gezonde spanning en vooral heel veel plezier een feestje bouwen in Hilversum!

The Amsterdam Vocals hebben er zin in!

Foto: Lotte Huijg

1 opmerking:

  1. Hallo Amsterdam Vocals,
    Ook wij hebben heeeel veeeel zin in woensdag!
    We vertrekken woensdagochtend al om 7 uur met de bus uit terborg. Voor ons dus nog maar 2,5 nachtjes slapen ;)
    Groetjes uit de Achterhoek, Vocalgroup Catch!

    BeantwoordenVerwijderen